Europa

Warszawa: Den polska huvudstadens mest inspirerande hotell

Warszawa är en stor stad fylld av mångfald.

Det finns också många hotell av flera olika typer. Det kan vara svårt att välja det perfekta boendet för en oförglömlig semester när man börjar sålla bland hotellutbudet i Warszawa.

Vi har samlat ihop några av de mest intressanta hotellen som kan ge din semester i Warszawa det där lilla extra.

Polonia Palace

1/3

Har du någonsin tillbringat en natt i ett historiskt palats? Har du övernattat på samma hotell som många historiska kändisar? Detta kan du göra på hotellet Polonia Palace.

Hotellet fick sitt namn när Polen var ockuperat, i syfte att höja moralen bland polackerna. Det ligger alldeles i närheten av kultur- och vetenskapspalatset.

De flesta hotellrummen har utsikt över några av Warszawas mest igenkännliga platser.

Hotel Polonia Palace

Populärt
Warszawa
9.5 Utmärkt (3298 recensioner)

SixtySix Hotel

1/3

Hotellet SixtySix ligger där det gamla möter det nya, mellan den historiska kungliga rutten (Trakt Królewski) och det ungdomliga kvarteret Nowy Świat. SixtySix är ett boutiquehotell med fyra stjärnor som ligger i ett gammalt hyreshus som är fräscht och modernt inrett.

Stället är fullt av konstnärliga tryck, fotografier och musik som ändras under dagen för att underhålla gästerna.

SixtySix

Populärt
Warszawa
8.8 Utmärkt (8 recensioner)

Rialto Hotel

1/3

Det unika femstjärniga hotellet Rialto ligger mitt i centrum, inte långt från viktiga mötespunkter som kultur- och vetenskapspalatset och shoppingcentret Zlote Tarasy. Art deco-inredningen och möblerna skapar tillsammans en unik atmosfär.

De 44 individuellt inredda rummen och lägenheterna är fyllda med väl utvalda antikviteter från auktioner och privata samlingar i hela Europa. Njut av en vistelse i stil med utmärkta bekvämligheter och förstklassig service.

Hotel Rialto

Populärt
Warszawa
9.0 Utmärkt (390 recensioner)

Chopin Boutique B&B

1/3

Med det fantastiska Chopin Boutique B&B som bas kan du utforska staden från ett mer intimt perspektiv. Hur är det möjligt? Detta Bed and Breakfast ligger mitt i centrum, i närheten av Chopinmuseet och Łazienkiparken, på en lugn och tyst gata.

Rummen är ljusa och målade i varma färger, med noggrant utvalda möbler och trägolv som ger boendet en unik charm. På kvällarna anordnas konserter med klassisk musik för gästerna. Personalen ger gärna tips och råd om den fascinerande staden Warszawa.

Chopin Boutique

Warszawa
9.0 Utmärkt (726 recensioner)

Mamaison Hotel LeRegina

1/3

Mamaison Hotel LaRegina är ett gammalt hyreshus som renoverats i stil med ett 1700-talspalats nära marknaden i gamla stan och Multimedialny Park Fontann. Den hemtrevliga atmosfären förhöjs av den charmig inredningen och eldstaden i lobbyn. Här finns hemsnidade sängar, moderna rumsbekvämligheter, en trädgård med en fontän och en stor innergård.

Välj det här hotellet om du vill ha en semester i Warszawa som inte liknar någon vanlig storstadsweekend.

Mamaison Le Regina Boutique Hotel

Populärt
Warszawa
9.6 Utmärkt (2458 recensioner)