Internationellt

Ta ett dopp i världens bästa hotellpooler!

När du letar hotell för din efterlängtade semester är det många saker du måste ta med i beräkningen: hotellets läge, rum och service i allmänhet.

Men något av det allra viktigaste är att hitta en fantastisk pool. Detta är särskilt viktigt under de varma sommarmånaderna. Lyckligtvis vet dagens hotellarkitekter hur man formger de pooler som ger dig det perfekta semesterbadet. Du kan välja bland allt från infinitypooler på terrasser på 150 meters höjd, till pooler med välgörande spaupplevelser. Här visar vi dig världens häftigaste hotellpooler.

Hacienda Uayamon

Det femstjärniga hotellet Hacienda Uayamon i Campeche i Mexiko har en pool där du kan bada precis som de mayanska gudarna. Boendet ligger på ett gods från 1700-talet och erbjuder ren lyx och bekvämlighet. På boendet finns ett spektakulärt spa samt förstklassiga villor och rum, och det ligger dessutom nära de arkeologiska platserna Edzná och Calakmul. Du får garanterat en toppensemester.

Hacienda Uayamon

Populärt
Campeche
9.0 Utmärkt (342 recensioner)

Hacienda Na Xamena

Ibiza, sommar, spa och en spektakulär infinitypool i form av ett vattenfall på en 180 meter hög klippa – här hittar du allt för en perfekt semester. Du får uppleva allt detta vid Hacienda Na Xamenas underbara Medelhavsläge på norra Ibiza.

Hacienda Na Xamena, Ibiza

Populärt
San Miguel
8.8 Utmärkt (130 recensioner)

Hanging Gardens Ubud

Djupt in i Balis djungel hittar du hotellet Hanging Gardens Ubud, där du kan simma i pooler som påminner om Babylons hängande trädgårdar. Boendet ligger i en otroligt vacker miljö och för att du ska få bästa möjliga avskildhet kommer du dit via en privat linbana. Om du vill lära dig mer om hinduismen kan du besöka templen Pura Tanah Lot och Pura Besakih, som ligger i närheten.

Hanging Gardens of Bali

Populärt
Ubud
9.2 Utmärkt (1081 recensioner)

The Joule Dallas

Har du någonsin funderat på att åka till Dallas? Den här poolen kommer utan tvekan få dig att börja planera nästa semester i Texas. The Joules takterrass har en pool som sticker ut från byggnaden och har en vägg av glas, så du kan beundra utsikten över staden medan du badar. Efter ditt dopp kan du äta middag på restaurangen som drivs av den berömda kocken Charlie Palmer.

The Joule

Populärt
Dallas
9.2 Utmärkt (2235 recensioner)

Evason Ma’In Hot Springs & Six Senses Spa

Vid berget Hammamat Ma’in i Jordanien ligger lyxhotellet Evason Ma’In Hot Springs & Six Senses Spa, vars utomhuspool vid bergets fot får sitt vatten direkt från berggrundens varma källor. Den badtokige kan dessutom ta en simtur i Döda havet, som ligger några kilometer från hotellet.

Ma'In Hot Springs

Madaba
8.1 Väldigt bra (729 recensioner)

Marina Bay Sands

Marina Bay Sands är kanske ett av världens mest arkitektoniskt imponerande boenden. Hotellet består av tre torn med 55 våningar, vilka förenas på takterrassen på 150 meters höjd till SkyPark, där du hittar en fantastisk infinitypool med oslagbar panoramautsikt över Singapore. På hotellområdet finns dessutom ett kasino, ett museum och exklusiva restauranger, så du kommer garanterat aldrig ha tråkigt under din vistelse.

Marina Bay Sands

Populärt
Singapore
9.2 Utmärkt (8105 recensioner)

Belmond Hotel Caruso

Vill du bada som kändisarna? I den uppvärmda poolen på Belmond Hotel Caruso har både Jackie Kennedy och Humphrey Bogart setts bada. Det är knappast förvånande att de valde denna plats, med storslagna vyer över Medelhavet och omgivningar med trädgårdar och vackert inredda terrasser i ett palats från 1000-talet.

Caruso, A Belmond Hotel, Amalfi Coast

Populärt
Ravello
10.0 Utmärkt (200 recensioner)

Interalpen-Hotel Tyrol

Om du föredrar berg framför strand är de österrikiska alperna det perfekta resmålet för dig. Vill du svalka dig på sommaren kan du inte hitta en bättre plats än Interalpen-Hotel Tyrol, där du kan ta ett dopp i poolen medan du beundrar omgivningarnas mäktiga bergstoppar. Efter en vandringstur kan du koppla av med ett bad i hotellets spa som täcker hela 5 000 kvm.

Interalpen-Hotel Tyrol

Populärt
Seefeld
9.8 Utmärkt (1323 recensioner)

COMO Shambhala Estate

Hotellet COMO Shambhala Estate har något speciellt som får gäster att känna sig yngre än någonsin. Det kan vara den terapeutiska massagen, den ayurvediska rådgivningen, yoga-lektionerna, kosttipsen eller kanske det härliga vattnet i den avkopplande poolen mitt i djungeln. Hur som helst är det väl alltid värt att i alla fall försöka hitta hemligheten bakom evig ungdom.

Como Shambhala Estate

Populärt
Ubud
9.7 Utmärkt (164 recensioner)

Enchantment Resort and Mii Amo Spa

Bland Arizonas berg ligger det underbara hotellet Enchantment Resort and Mii Amo Spa i Boynton Canyon, bara en halvtimme från berömda Grand Canyon. Från den ljuvliga poolen kan du beundra de imponerande röda bergen omkring dig. Vill du njuta av utsikten mer avskilt finns det dessutom exklusiva bubbelpooler.

Enchantment Resort

Populärt
Sedona
9.3 Utmärkt (708 recensioner)