Europa

Wellness-hotell i Budapest där du kan vila upp dig efter all sightseeing

Det finns enormt mycket att göra och se i Budapest! Frihetsstatyn, picknick på Gellértberget, Andrássy-avenyn och Stadsparken är en bra början.

Sen kan du besöka museerna vid Hjältarnas torg, åka linbana vid Budaslottet och gå på tur i slottsdistriktet. Sist men inte minst kan du besöka grottan i Szemlőberget och passa på att åka till Margaretaön!

Det kan vara ganska tufft med en fullspäckad dag av sightseeing om den inte avrundas med en rejäl middag och ett glas champagne. Väljer du ett boende med pool, jacuzzi eller bastu kan du både påbörja och avsluta dagen med en vattenupplevelse.

Panoramaterrass och wellness värdiga en president

1/3

Du behöver inte ens lämna det fyrstjärniga Hotel President för att beskåda Budapest, eftersom du kan njuta av en 360 graders panoramautsikt från takterrassen. Hotellets läge ger en fantastisk utsikt, då det ligger mitt emellan Parlamentet och Sankt Stefansbasilikan.
På vintern finns det en gratis isrink för gästerna på takterrassen och från slutet av februari serveras hamburgare, kakor och drinkar på Intermezzos takterrass.

Wellness-avdelningens höjdpunkt är den 15 meter långa swimmingpoolen, vilken kan ställas in med motströmmar av varierande styrka, så att du kan simma i all oändlighet. Gäster som inte är så träningsintresserade behöver inte ha tråkigt, med wellness-upplevelser som vattenmassage, ett stort bubbelbad för tolv personer, finsk bastu, infrabastu och en kall pool.

Hotel President

Budapest
8.3 Väldigt bra (2474 recensioner)

Harmonisk musik och wellness på centralt hotell

1/3

Hotel Aria är ett femstjärnigt hotell i Budapest som ligger precis bredvid Sankt Stefansbasilikan. Vi rekommenderar hotellet om du är ute efter en lyxupplevelse, men framför allt om du även vill njuta av wellness och musikens avslappnande och uppiggande kraft.

Hotellets planlösning har inspirerats av en stark passion för musik; de fyra flyglarna är tillägnade fyra olika musikstilar och rummen har inretts enligt samma teman. Den klassiska flygeln välkomnar amatörer av klassisk musik medan jazzslingor från 1920-talet kan höras i jazzflygeln. Puccini, Verdi och många andra gör sig påminda i operaflygeln medan Michael Jackson och Elvis Presley rockar loss i moderna flygeln.
Musiken är ett viktigt inslag inte bara på rummen men även på hela hotellområdet. Vacker musik följer dig hela vägen till Harmony Spa

Wellness-centret. Finns det något härligare än att tillbringa dagen i en uppvärmd pool eller ett bubbelbad, för att gå vidare till en ångdusch med aromaterapi och avsluta dagen på rummet med Mozart, Billie Holiday och Beatles i bakgrunden?

Aria Hotel Budapest By Library Hotel Collection

Populärt
Budapest
10.0 Utmärkt (974 recensioner)

Wellness-hotell vid Donau med källvatten från Margaretaön

1/3

Aquincum Hotel Budapest ligger i Óbuda, nära Margaretaön i Donau, och omges av medeltida gator med restauranger och av vingårdar. Hotellet ligger granne med Árpádbron och det är väldigt lätt att ta sig till centrum härifrån.
Närheten till Margaretaön är ett stort plus. Du kan ta en joggingtur kring ön eller utmed floden eller varför inte tillbringa dagen på Palatinus utomhusbassäng? Du kan också slå dig ned på en filt och smutta på ett glas vin eller spana in vad som finns på programmet för Margaretaöns utomhusscen.

Hotel Aquincums wellness-avdelning har en vanlig pool och två källvattenspooler med vatten från Marageretaön på 33 °C och 38 °C. En finsk bastu med separata herr- och damavdelningar, turkiskt bad, ångduschar med aromaterapi och en infrabastu fulländar upplevelsen.

The Aquincum Hotel Budapest

Budapest
7.8 Bra (2518 recensioner)

Wellness-hotell i Budapest till budgetpriser

1/3

Hotel Bliss ligger några minuters gångpromenad från metron, bara ett stenkast från Andrássy-avenyn och Operahuset. Hjältarnas torg med många trevliga museer, picknickvänliga Stadsparken och Széchenyi termalbad ligger alla inom gångavstånd, så du behöver inte ens använda kollektivtrafiken.

Hotellet tillhör Distrikt VI och är ett fitness- och wellness-center. Det är ett perfekt val för dig som har en sund livsstil, med ett vitamincenter och ett gym som passar utmärkt efter den frodiga frukostbuffén.

Om du inte är gymtypen kanske den 17 meter långa simbassängen är något för dig. På det fyrstjärniga hotellets wellness-avdelning finns även en jacuzzi, en finsk bastu och ett ångbad. Du kan välja mellan tio olika sorters massage, bland annat klassisk massage och massage med lavastenar.

Bliss Residence & Spa

Budapest
8.4 Väldigt bra (982 recensioner)

Hotell i traditionell stil med alla wellness-bekvämligheter

1/3

Femstjärniga Kempinski Hotel Corvinus ligger på Elizabethtorget, mitt i Budapests hjärta. Utsikten från rummen är fantastisk: du kan se parken på torget, Budapests pariserhjul, den kända shoppinggatan Deák Ferenc utca och ända till finanskvarteren. Byggnaden är modern och inredningen är elegant och tjusig. De matta och ljusa färgerna och möblerna i trä skapar en lugn och trivsam atmosfär.

Detta lyxhotell erbjuder även många upplevelser i gastronomisk väg. Restaurangen Nobu är en av de mest välkända och exklusiva japanska restaurangerna i hela Budapest. Om du är sugen på ungersk mat kan du gå till den lite mer avslappnade snackbaren ÉS och beställa en köttgryta, en god stek, eller en kryddig fläskrätt.

På Kempinskis wellness-avdelning kan du vila upp dig och återhämta dig efter alla gastronomiska upplevelser och alla intryck från sightseeingen. Efter en skön bastu eller massage kan du till och med njuta av utsikten över Sankt Stefansbasilikan från poolen.

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Populärt
Budapest
9.4 Utmärkt (6003 recensioner)