Europa

Njut av ett drömlikt hotellrum med egen pool

En romantisk semester borde vara en lättsam tillställning då du och din partner bara gör det ni två vill göra – ett avkopplat spatserande mellan poolen,

stranden och fantastiska restauranger. Vi har valt ut nio perfekta hotell som låter er vara ifred och som dessutom erbjuder en privat pool.

Baobab Suites

1/3

Baobab Suites erbjuder många valmöjligheter med rumsstolekar för mellan två och sju personer och varje rum har en egen privat pool. Du slipper alla högljuda barn (om de inte är dina egna förstås) och om du glömt solkrämen slipper du den långa promenaden tillbaka till hotellrummet.

Hotellet har en modern, stilfull design med minimalistisk inredning. Färgskalan går i vitt och grått och det spelas avkopplande musik i bakgrunden. Bland de många bekvämligheter som detta boende erbjuder hittar du gym, där du och din partner kan spela en vänskaplig tennismatch under bar himmel på en av de stora tennisbanorna.

Hotel Baobab Suites

Populärt
Costa Adeje
9.6 Utmärkt (2429 recensioner)

Château de la Chèvre d’Or

1/3

Château de la Chèvre d’Or ligger i landet som är känt för ost och vin, så vi är redan på en rivstart när det kommer till romantiken. Gäster som bokar den spektakulära Panoramic Suite får en egen privat pool med totalt insynsskydd.

Här erbjuds allt som behövs för en perfekt lyxsemester: en privat jacuzzi och en stor terrass med spektakulär utsikt över Medelhavet. Du kan alltså njuta av solen utan att behöva jäkta ner för att boka en solstol, och ingen berättar för dig när du måste lämna poolen – det bestämmer du helt själv

La Chèvre d'Or

Populärt
Éze
9.4 Utmärkt (829 recensioner)

Le Vallon de Valrugues & Spa

1/3

Sviten Prestige Suite på Le Vallon de Valrugues & Spa erbjuder också en egen pool. Här kan du spendera din semester helt ostört och ha gott om plats för dig själv – sviten är på 220 m² och har fyra sovrum, som kan komma väl till pass om du känner för att bjuda in några lyckligt lottade vänner.

På kvällen kan du ta ett glas franskt vin på någon av de tre terrasserna för att sedan ta en simtur under stjärnorna i den privata poolen – bara för att.

Le Vallon de Valrugues & Spa

Populärt
Saint-Remy-de-Provence
8.7 Utmärkt (616 recensioner)

Hotel 1898

1/3

Om du är en person som vill ha allting nära till hands under semestern är H1898 definitivt värt ett besök. Hotellet kommer med det bästa av två världar, mitt i det livliga området La Rambla och erbjuder en lyxig, privat pool med utsikt över havet och staden.

Sviterna i kategorin Colonial är var och en som en liten stillsam oas, med en 60 m² terrass, en privat pool och egen jacuzzi. Vare sig du är ute efter shopping, uteliv, avkoppling vid poolen eller bara att kunna njuta av havsutsikten sålevererar detta hotell med råge.

Hotel 1898

Populärt
Barcelona
9.4 Utmärkt (3281 recensioner)

Avra Imperial Beach Resort & Spa

1/3

Det erbjuds fem kategorier av rum och sviter på Avra Imperial Beach Resort & Spa som låter dig plaska runt ohämmat. Vissa sviter har privata jacuzzier och duschar med vattenmassage, men du kan också boka in dig på deluxsviten för att få tillgång till en privat utomhuspool.

Om du känner att den privata poolen inte täcker alla dina behov kan du alltid ta dig till den 2 500 m² stora allmänna poolen eller det lyxiga spaet. Det finns alltså gott om möjligheter att bli blöt!

Avra Imperial Hotel

Populärt
Kolymbari
9.1 Utmärkt (2323 recensioner)

Perivolas

1/3

Perivolas Suites är ett utmärkt exempel på klassisk grekisk design – vita väggar med färgglada inslag och fönster som öppnas mot fantastiska utsikter.

Vissa sviter har egen bastu eller jacuzzi som huggits ut ur golvet och harmoniserar med rummens grottliknande arkitektur. Hotellet smälter samman så perfekt med Santorinis branta klippkant att det är svårt att tro att det inte alltid varit där.

Perivolas Hotel

Oia
9.8 Utmärkt (437 recensioner)

Meliá Marbella Banús

1/3

Vill ni spendera en helt oförglömlig hotellweekend tillsammans? Spana då in takvåningssviten på Meliá Marbella Banús som kommer med egen privat pool.

Ett av de mest luxuösa boendena i vår lista. Här finns en privat pool på en av takterrassens två våningar, ett privat bibliotek, en jacuzzi, ett PlayStation och personlig concierge-tjänst. Du kommer vilja bo här resten av livet!

Melia Marbella Banús

Marbella
8.3 Väldigt bra (1954 recensioner)

Elounda Peninsula

1/3

På det femstjärniga Elounda Peninsula kommer du kunna välja mellan nio olika svit- och villakategorier som alla erbjuder egen pool. Vissa har havsutsikt och privata trädgårdar. Om du reser med familjen kommer den privata poolen med fördelen att du kan hålla ett öga på barnen medan du samtidigt kan njuta av din partners sällskap.

Om du någon gång bestämmer dig för att lämna sviten kan du koppla av på Six Senses Spa, ta en runda golf eller spendera kvalitetstid på stranden märkt med Blå Flagg – en perfekt sak att göra om du har små barn.

Elounda Peninsula All Suite Hotel, Six Senses Spa

Populärt
Elounda
8.7 Utmärkt (60 recensioner)

Hotel Pitrizza

1/3

Unga par (eller par som är unga i själen) kommer garanterat uppskatta sviterna på Hotel Pitrizza. Om du känner för att svalka dig lite behöver du knappt röra dig ur fläcken, eftersom det finns en pool till varje rum.

De luxuösa poolerna smälter så pass bra in i det sardinska landskapet att man hade kunnat tro att hotellet byggts runt dem. Medan du ligger och skvalpar kan du njuta av solen och ljudet från havets vågor nedanför.

Hotel Pitrizza, Costa Smeralda

Populärt
Aggius
9.2 Utmärkt (212 recensioner)