Storbritannien

London: Hotell med utomhuspooler nära city

Fly vardagen till ett av dessa lyxhotell med fantastiska utomhusbassänger där du kan svalka dig när London skruvar upp värmen.

Alla dessa 5-stjärniga hotell ligger mindre än två timmar från London och erbjuder underbara spabehandlingar, unika restaurangupplevelser och vackra omgivningar – allt som behövs för en toppenweekend borta från stadens stress och hetta.

Så packa badkläder och simdynor och följ med oss till dessa hotell med utomhusbassänger…

Njut i utomhusbassängen i Pennyhill Park

1/3

Pennyhill Park är ett exklusivt hotell och spa beläget på en herrgård i Bagshot i Surrey och har ett prisbelönat spa på 4 180 kvadratmeter. Den uppvärmda utomhusbassängen ligger mitt i ett vidsträckt grön- och parkområde, komplett med joggingbanor, promenadleder och en niohåls golfbana. Det finns även en bar vid utomhusbassängen under de varma sommarmånaderna.

Totalt har hotellet åtta bassänger, inklusive en 25 meter lång “balsalsbassäng”, tre väluppvärmda kanadensiska badtunnor, en bassäng för vattenterapi och två luftmadrasser för par – plus utomhusbassängen, så klart!

När du inte simmar i en av bassängerna eller skämmer bort dig på spaet erbjuder hotellet två restaurangalternativ – The Latymer för fina tillställningar och The Brasserie för en enklare middag. Alla rum är elegant inredda och flera av dem har behållit ursprungliga 1800-talsattribut, som exponerade murverk och takbjälkar i trä.

Pennyhill Park Hotel & The Spa

Populärt
Bagshot
8.7 Utmärkt (356 recensioner)

Upptäck den makalösa utomhusbassängen på Cliveden House

1/3

Den berömda “Profumobassängen” på Cliveden, som ligger mitt i en traditionell inringad trädgård, är en perfekt plats att spendera sommaren vid. Förutom bassängen finns nu även ett helt nytt spa, inklusive en jacuzzi, inomhusbassäng, infraröd bastu och sju behandlingsrum.

En av de bästa sakerna med Cliveden är närheten till Themsen och att kunna spendera dagen med att roa sig i båt på floden. Deras otroliga flotta av vintagebåtar ser ut att ha hämtats från en Bond-film och ger möjlighet till champagnekryssningar och båtpicknick – vad mer kan man begära?

Rummen på Cliveden är luxuösa, och varje klubbrum är döpt efter tidigare kända gäster, till exempel Rudyard Kipling. Du kan också välja mellan en deluxesvit, juniorsvit, ett rum med din alldeles egen jacuzzi på terrassen, eller en Mansion House-svit. Alla är pråligt inredda med ekpanel och stora sidohängda fönster med utsikt över markerna.

Cliveden House

Populärt
Taplow
9.0 Utmärkt (329 recensioner)

Glid ner i bassängen på Chewton Glen

1/3

Skäm bort dig själv på denna fantastiska herrgård på landet i Hampshire. Byt mellan inomhusbassängen, spaet och den ypperliga utomhusbassängen för den ultimata avslappnande weekendresan. Varma dagar i den kvava hettan i stan blir ett minne blott när du kan slappna av i en solstol vid utomhusbassängen.

Chewton Glens matmotto är “ät inte för att leva, lev för att äta”, så här satsar man helhjärtat på njutning och gourmetmat. The Dining Room serverar internationell, utsökt och förträffligt välpresenterad mat. Om du letar efter något enklare kommer du gilla den lättsamma atmosfären på The Kitchen, där du kan avnjuta smakrik lokalproducerad mat, av vilken en del odlas på plats.

Boka ett elegant och mysigt rum i huvudflygeln, eller unna dig ett par nätter i ett av de lyxiga trädhusen. Dessa högställda gömslen är modernt inredda med vedkaminer och fönster från golv till tak med utsikt.

Hotel Chewton Glen

Populärt
New Milton
9.3 Utmärkt (86 recensioner)

Lounge vid utomhusbassängen på The Berkeley

1/3

Om du inte kan slita dig loss från staden, men behöver en stund vid bassängen, är The Berkely ett berömt hotell i ansedda Knightsbridge i London. Med sin utomhusbassäng med indragbart tak på takterrassen är hotellet perfekt för varma sommardagar. Bassängen är omgiven av solstolar och stora fönster med utsikt över London.

The Berkeleys Blue Bar är en perfekt bar att börja kvällen och spendera helgen på, med mixologer som blandar utsökta signaturdrinkar och glamorös inredning, inklusive en nybyggd glaspaviljong. Under dagen kan du avnjuta eftermiddagste på Berkeley, där “PretaPortea” serveras i samma trendiga former och storlekar du finner på catwalken.

Om du vill kosta på dig något extra kan du boka en svit. Varje svit är ett eget konstverk, med samlingar av omsorgsfullt förvärvade designermöbler, och utsikt över Hyde Park.

Hotel The Berkeley

Populärt
London
8.5 Utmärkt (525 recensioner)

Doppa tårna i utomhusbassängen på Maison Talbooth

1/3

Res till Suffolk, där lyxiga Maison Talbooth väntar dig. Ett vackert komplex av bassänghus, inklusive uppvärmd utomhusbassäng, komplett med badtunna, vedkamin, matplats, dusch och omklädningsrum.

Den avslappnade stugukänslan som Maison Talbooth inger genomsyrar den bekväma och välbelysta Garden Room Restaurant med sina höga fönster och vy över Dedham Vale. Letar du efter något pampigare kan du boka bord på Le Talbooth Restaurant, en av de främsta restaurangerna i Essex, och endast två minuter med bil från Maison Talbooth med hotellets kostnadsfria Range Rover.

Spendera dagarna med att utforska landsbygden till fots, på cykel eller från hästryggen och njut av den rena lantluften och sommarbrisen. När du återvänder kan du sjunka ner i en utomhusjacuzzi innan du lägger dig tillrätta vid bassängen för att fånga de sista solstrålarna.

Maison Talbooth

Colchester