Storbritannien

London calling: familjehotell med det lilla extra

Det viktigaste för ett bra familjehotell är att det ligger centralt och att rummen är familjevänliga. Att mamma får ett spa där hon kan slappna av gör naturligtvis även sitt.

Det som verkligen gör vistelsen extra trevlig och oförglömlig är hotellets barnaktiviteter. För när barnen är upptagna med att ha roligt, då är det föräldrarna som är nöjda!

Director of Fun på Rubens at the Palace

1/3

När ett hotell har en Director of Fun på plats är det värt omvägen. Tack vare John, som har jobbat på Rubens i mer än 30 år, kommer ni inte ha några problem med att hitta aktiviteter för barnen.

Med allt från Afternoon Tea för kidsen till bakverkskurser, lekar, spelkonsoler, målarböcker samt egna badrockar och tofflor kan mammor och pappor lugnt vila ut och ta vara på sin egen Tea Time med champagne.

Rubens At The Palace

Populärt
London
9.2 Utmärkt (2906 recensioner)

Särskild concierge för barnen på The Athenaeum

1/3

The Athenaeum har barnen sin alldeles egna concierge som kommer att organisera hela deras vistelse redan innan ankomst, allt från mat och aktiviteter till barnens favoritspel.

Det finns givetvis massvis av aktiviteter att roa er med under en dag med familjen, exempelvis cykling, drakflygning, tennis och båtutflykter.

Lägenheterna är större än 50 kvm och utrustade med kök, diskmaskin och våningssängar. Dessutom ingår frukost för barn under 12 år. Med tvättjänst under dagen, vet ni att familjesemestern kommer att bli en succé.

Hotellet erbjuder även barnpassning fram till läggdags med kakor och mjölk.

The Athenaeum Hotel & Residences

Populärt
London
8.8 Utmärkt (1592 recensioner)

Melia White House och Kids & Co

1/3

Melia White House vet man att för en lyckad familjesemester måste det finnas något för alla.

För barnen erbjuds en goodie-bag med leksaker, personliga badrumsartiklar för de små, barnmeny och ett glas mjölk och kakor för en god natts sömn.

Föräldrarna kan koppla av i det stora familjerummet med bäddsoffa för de små och gratis boende för de under sex år (och halva priset för barn upp till 12 år).

Melia White House Hotel

London
8.2 Väldigt bra (3192 recensioner)

Barnaktiviteterna på Park Plaza County Hall London

1/3

Vid ankomst på Park Plaza County Hall får barnen en påse fylld med överraskningar, som jojoar, pennor, sudoku-block och origami-djur.

Det erbjuds även aktiviteter som pizzabakning, biokvällar med popcorn och temadagar. För de minsta finns en personligt anpassad meny på hotellets italienska restaurang och barn under 12 år äter frukost utan extra kostnad. Spelparken samt videoprojektorn får inte heller glömmas bort.

Ni kommer inte hinna mer än att njuta av er studio (vissa med kök) innan ni ger er ut på sightseeing vid Big Ben och London Eye.

Park Plaza County Hall London

Populärt
London
9.1 Utmärkt (3876 recensioner)

The Ampersand Hotel och deras lek- och spelrum

1/2

The Ampersand Hotel har såväl klass som utmärkt design och tonåringarna kommer att känna sig som hemma. I det utmärkta spelrummet finns såväl bordtennisbord som bordsspel och bibliotek.

Nej tack till museibesök? Ta dig istället till det toppmoderna gymmet eller följ med på utflykterna till häst eller rollerblades som hotellet organiserar.

The Ampersand Hotel - Small Luxury Hotels of the World

Populärt
London
9.5 Utmärkt (2678 recensioner)