KöpenhamnSportCity

Hockey VM: De bästa hotellen vid Royal Arena

By , 23 februari 2018

 

I år spelar Sverige i Köpenhamn under VM i ishockey. Är du en av de som har säkrat biljetter till att se världens bästa ishockeynationer göra upp på dansk mark? Då har du kanske också behov av ett hotell nära Royal Arena i Köpenhamn. Vi har samlat 4 hotell som ligger tätt på arenan!

 

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

AC Hotel Bella Sky Copenhagen är ett unikt designhotell med 23 våningar och 812 rum. Här finner du 24-timmars reception, bra parkeringsmöjligheter samt flera restauranger och barer. Rummen bjuder på badrum med dusch, gratis WiFi, kylskåp m.m. Dessutom ligger hotellet i perfekt förhållande till Royal Arena med kollektivtrafik precis utanför dörren.

Avstånd till Royal Arena: 3.1 km
*Pris per natt: ca 1 300 kr

[button text="Se hotell" href="https://www.trivago.se/koepenhamn-45069/hotell/ac-hotel-bella-sky-copenhagen-1771279"]

 

Crowne Plaza Copenhagen

Crown Plaza Copenhagen är utan tvekan ett bra val av hotell för Hockey VM. Med gångavstånd till Royal Arena har du lätt åtkomst till alla matcher. Hotellet har över 366 rum och två restauranger med speciella erbjudanden i samband med evenemang i Royal Arena. Hotellet är dessutom ledande inom hållbarhet, har ett välutrustat gym samt gratis WiFi.

Avstånd till Royal Arena: 1.5 km
*Pris per natt: ca 1 600 kr

[button text="Se hotell" href="https://www.trivago.se/koepenhamn-45069/hotell/crowne-plaza-copenhagen-towers-1273207"]

 

Cabinn Metro

Cabinn Metro

Om du letar efter ett hotell som ligger riktigt nära Royal Arena så är Cabinn Metro, med sin knappa kilometer till arenan, hotellet för dig. Dessutom är det bara 5 minuter med tåg till Köpenhamns flygplats samt 10 minuter med metro till centrum. I priset får du även gratis WiFi, te och kaffe på rummet.

Avstånd till Royal Arena: 1 km
*Pris per natt: ca 600 kr

[button text="Se hotell" href="https://www.trivago.se/koepenhamn-45069/hotell/cabinn-metro-1106804"]

 

Danhostel Amager

Danhostel Amager

Danhostel Amager är ett modernt vandrarhem där du kan välja mellan privat eller delat sovrum. Avståndet till Royal Arena är bara 2 km så du kommer lätt till och från matcherna. Danhostel är ett billigt alternativ med bra värde för pengarna, särskilt bra för gruppresor, familjer och budgetsemestern.

Avstånd till Royal Arena: 2 km
*Pris per natt: ca 550 kr

[button text="Se hotell" href="https://www.trivago.se/koepenhamn-45069/hotell/danhostel-copenhagen-amager-93616"]

 

 

*Priserna är inhämtade 22 februari 2018. Vi reserverar oss för prisändringar.