Tyskland

Dessa Berlin-hotell med takbar lär få dig att glömma din höjdskräck!

Följ med upp på svindlande höjder ovanför Berlin.

Om du ännu inte har checkat in på något av dessa hotell med spektakulär takterrass i den tyska huvudstaden ska du se till att skynda dig, för ingen annanstans kombineras goda drinkar, en urban livsstil och en fantastisk utsikt lika perfekt.

Är du höjdrädd är det bara att bita ihop och ta dig till Berlin! Oavsett om du besöker metropolen för första gången eller staden i stort sett är ditt andra hem, får du chansen att uppleva staden från ett helt nytt perspektiv på de här hotellen med takterrass.

Koppla av på hotellets takterrass vid Berlins zoo

Urbant eller naturligt? Elegant design eller avslappnad stämning? För den som har svårt att bestämma sig är Hotel Zoo Berlin ett hett tips, eftersom hela hotellet består av en blandning av individuellt och modernt designade rum och sviter, inredgningsdetaljer i vintagestil, romantiska tegelväggar och växter som aldrig verkar ta slut. Eklektiskt och sammanhängande på samma gång!

Hotel Zoo Berlin

Berlin
9.0 Utmärkt (2428 recensioner)

Hotell med takterrass för kvällar med vännerna

Vilka minnen kommer leva kvar längst efter ditt besök på 25hours Hotel Bikini Berlin? Det fyrstjärniga hotellet erbjuder sina gäster många mysiga och färgglada hörn för småprat och avkoppling. Rummen hämtar inspiration från både stad och djungel och erbjuder det där lilla extra, som hängmattor och utsikt över staden eller Berlins zoos grönskande trädkronor.

25hours Hotel Bikini Berlin

Populärt
Berlin
9.4 Utmärkt (2397 recensioner)

Panoramaterrass för sightseeingsugna i Berlin

Om du vill känna storstadens puls, låta dig svepas med av metropolens virvelvindar och få en överraskande upplevelse är Park Inn by Radisson Berlin det ideala hotellet. Ett mer centralt läge går knappast att hitta, och med TV-tornet framför näsan bor du på ett riktigt inneställe.

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Berlin
7.8 Bra (9794 recensioner)

Hotell med takbar i Berlins historiska centrum

Vill du kunna beskåda stadens liv och rörelse från en takterrass och samtidigt njuta av en fantastisk upplevelse på ett femstjärnigt lyxhotell? Hotel de Rome var en gång i tiden en bank och tillhör nu gräddan av hotellen i Berlin.

Rocco Forte Hotel De Rome

Populärt
Berlin
9.4 Utmärkt (979 recensioner)

Drinkar på hotellets takterrass i Berlin-Mitte

Rummen på Hotel Amano är fria från krimskrams och imponerar med raka linjer. Stadshotellets design bygger på högkvalitativa material och eleganta, varma färger. I lägenheterna med självhushåll kan du rå om dig själv.

Hotel AMANO Rooms & Apartments

Populärt
Berlin
8.5 Utmärkt (3931 recensioner)

Hotelltakbar för ginälskare i centrala Berlin

Här möts du av mörkt trä, brunt läder, marmor och eleganta tyger som sammet. Vilket av de 88 rummen väljer du för ditt besök på ett av de vackraste hotellen med takterrass i Berlin? På ZOE by Amano group har du kommit helt rätt om du är ute efter en mysig men ändå modern romantisk design.

Hotel ZOE by AMANO

Populärt
Berlin
9.0 Utmärkt (1568 recensioner)