USA

Hotell med New Yorks mest hisnande vyer

New York skryter med en av världens mest avbildade horisonter och är imponerande på alla sätt.

Du som kommer hit lär snart förstå varför så många vill ta en tugga av ”det stora äpplet”. Det är en världsstad som saknar motstycke.

För att verkligen uppskatta ditt besök är det värt att prova på fågelperspektivet. När du vistas i en så här livlig och myllrande stad kan det nämligen vara svårt att se skogen för alla träden. Det är helt enkelt svårt att få överblick.

Med detta i åtanke har vi sammanställt en lista över hotellen som har häftigast utsikt i New York. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av Manhattans stadssilhuett från ditt hotellrum.

The Pierre

1/3

Efter att ha renoverats för 100 miljoner dollar har The Pierre åter slagit upp sina portar. Nu är hotellet mer exklusivt än någonsin. Med sitt bekväma läge i närheten av 5th Avenue får du New York serverat på ett silverfat. Hotellet andas gammaldags elegans och är rikt utsmyckat. Du kommer knappt att tro dina ögon när du ser det.

De oklanderligt möblerade rummen har inretts i klassisk stil, vilket bidrar till den fridfulla atmosfären. Här är det perfekt att ladda batterierna efter dina långa dagar bland Manhattans sevärdheter.

The Pierre, A Taj Hotel, New York

Populärt
New York
9.2 Utmärkt (2211 recensioner)

The Westin New York Grand Central

1/3

Toppmoderna Westin Hotel ligger i hjärtat på Midtown, vilket betyder att du alltid har gångavstånd till alla sevärdheter. Samtliga rum har fin utsikt, men om du vill unna dig något extra ska du boka Premium Corner Room, där du ser rakt ut över Empire State Building.

Du kommer att sussa sött eftersom rummen är utrustade med sagolika sängar som kallas för Heavenly Beds. Här väntar fluffiga duntäcken och svala vita lakan som gör att du kan återhämta dig efter dina äventyr i city.

The Westin New York Grand Central

Populärt
New York
8.9 Utmärkt (5046 recensioner)

Mandarin Oriental New York

1/3

Högt ovanför staden ligger Mandarin Oriental New York, ett guldkorn bland stadens hotell. Inte nog med att det vetter mot Central Park, du har också gångavstånd till en rad smultronställen, däribland 5th Avenue, Broadway och Lincoln Centre. I rummen som benämns City View ser du spektakulära Time Warner Centre och från våning 38 och 39 kan du beundra hela den glittrande stadssilhuetten.

Inredningen är underbar och återspeglar det smakfulla 1940-talet, med asiatiska möbler i körsbärsträ och inredning i dova, romantiska nyanser.

Mandarin Oriental, New York

Populärt
New York
9.2 Utmärkt (1144 recensioner)

Four Seasons New York

1/3

I exklusiva Midtown ligger detta vackra hotell i modern art déco-stil. Sedan 1989 har Four Seasons New York varit en viktig mötesplats för New Yorks societetslejon. Väljer du ett rum på våning 23-29, det vill säga Premium City View, kan du se staden högt ovanifrån.

Hotellrummen är eleganta, moderna och stilrena. De är särskilt inredda för att inte stjäla uppmärksamhet från utsikten över Central Park och stadens ikoniska landmärken.

Four Seasons Hotel New York

Populärt
New York
9.0 Utmärkt (203 recensioner)

Ritz Carlton New York Central Park

1/3

Ritz Carlton Central Park är ett förtjusande hotell och en favorit bland New Yorks rika och berömda invånare. Det skryter med milsvid utsikt över Central Park South. Här befinner du dig ett stenkast från Manhattans exklusiva butiker, restauranger och attraktioner.

Tröttnar du på sightseeing är ditt hotellrum rätt plats att koppla av i stil. Se till att använda det lyxiga badrummet och känn vardagsstressen avta i ditt djupa badkar.

The Ritz-Carlton New York, Central Park

Populärt
New York
9.3 Utmärkt (1064 recensioner)

Dream Downtown

1/3

Dream Downtown är ett boutiquehotell som imponerar även på de allra trendigaste besökarna. Hotellet har nämligen något så ovanligt som både stil och substans. Du hittar hit genom att bege dig till stadsdelen Garment District. Fasaden i rostfritt stål för tankarna till gamla ångfartyg och hyllar byggnadens ursprungliga roll som National Maritime Unions högkvarter.

Eftersom det är högt i tak och rummen är elegant inredda skapas en känsla av rymd på hotellet. Särskilt inbjudande är takterrassen, där du har panoramautsikt över Hudson River.

Dream Downtown, by Hyatt

New York
7.6 Bra (6649 recensioner)