Italien

Rom: 5 topphotell med jacuzzi på rummet

Rom är den perfekta staden för en romantisk weekendresa med massor av sevärdheter, monument och fantastiska vyer.

Det kan vara svårt att se och göra allt som erbjuds här, så om ni bara är här under helgen finns det en risk att ni tar ut er helt.

Tänk dig då att du kommer tillbaka till rummet efter en lång dag med sightseeing och kan sjunka ner i en privat jacuzzi med härliga bubblor och bara slappna av. Det här kanske låter som rena rama fantasier, men med vårt urval av hotell i Rom med egen jacuzzi kan det bli verklighet.

Rome Eco Suites

Om du vill ha en intim och bekväm vistelse i centrala Rom, är Rome Eco Suites något för dig. Rummen har designats med varje detalj i åtanke och precis som namnet antyder är möblerna nästan uteslutande gjorda av miljövänliga och hållbara material.

Kronjuvelen på hotellet är Popolo-sviten: 15 kvadratmeter av ren lyx, där du kan njuta en rymlig jacuzzi, som står utmärkt placerad framför din kingsize-säng. Att dricka champagne i badet har aldrig varit så ljuvligt!

Rome Eco Suites

Rom

iRooms Pantheon & Navona

Vad sägs om ett hypertekniskt boende mitt i Roms hjärta? Designsviterna på iRooms Pantheon & Navona kommer definitivt att imponera. Belysningen kontrolleras av en iPad, och det finns en bioduk med videoprojektor. Dessa är bara två av många högteknologiska inslag som väntar i rummen.

Men det som kommer få dig att tappa hakan är den kompletta iSpa-sviten med jacuzzi, turkiskt bad och massagestol, samt iMovie-sviten med en rund jacuzzi, tropisk regndusch och kromoterapiljus. Du har redan börjat dagdrömma, eller hur?

iRooms Pantheon & Navona

Rom
9.2 Utmärkt (216 recensioner)

Worldhotel Ripa Roma

Det är omöjligt att ha en romantisk helg i den italienska huvudstaden utan att ta en promenad i Trastevere. Här kan du gå förbi det eftertraktade fyrstjärniga Worldhotel Ripa Roma, som är känt för sin elegans och sin moderna design, endast några gator från floden.

Finns det något bättre sätt att avsluta dagen än i ett fantastiskt jacuzzibad, kanske med utsikt över Roms takåsar samtidigt som du andas in stadens magi? Fyll jacuzzin till bredden, häll i doftande bubbelbad och ta en paus från världen runtomkring.

Hotel Ripa Roma

Rom
7.9 Bra (5027 recensioner)

Hotel Metropolis

Väljer du detta hotell kommer du ha nära till allt, oavsett om du vill utforska trädgårdarna i Villa Borghese eller gå på en kulturvandring i Vatikanmuseerna. Metropolis är perfekt om du vill utforska staden till fots eller njuta av närheten till kollektivtrafiken (metrostationen Lepanto ligger endast tre minuter bort).

När du kommer tillbaka till rummet kan du se fram emot att ta ett avkopplande bad i en stor rund jacuzzi. Behagligt ljus i rummet med stearinljus på väl utvalda platser skapar en helt sagolik atmosfär som du sent kommer att glömma.

Metropolis - Hotel di Charme

Rom
8.2 Väldigt bra (1781 recensioner)

San Carlo Suite

Det är inte många hotell som ståtar med bättre läge än detta. San Carlo Suite ligger inom ett prestigefyllt historiskt palazzo, väldigt nära Piazza di Spagna. Det är en perfekt bas för sightseeing, men även för att återhämta sig efter en lång dag av besök på museer och sevärdheter.

Höjdpunkten med San Carlo är sviterna. För en fullständig upplevelse kan du välja den exklusiva sviten. Här kan du njuta av ett bubbelbad i rummets underbara jacuzzi med kromoterapi, för att sen sträcka ut dig i sängen som står bredvid.

San Carlo Suite

Rom
8.6 Utmärkt (405 recensioner)