Sverige

Upplev Göteborgs bästa spahotell!

Har du också hört att ”alla heter Glenn i Göteborg”? Ja, det kanske inte riktigt stämmer.

Att Göteborg däremot bjuder på några av Sveriges bästa spaupplevelser, det är snarast ett faktum! Så är du sugen på en riktigt skön hotellvistelse med härligt spa:ande, då ska du definitivt läsa vidare.

Vi har nämligen letat fram 7 av Göteborgs bästa spahotell!

Clarion Hotel Post

1/4

På Drottningtorget, bara några steg från Göteborgs Centralstation, ligger Clarion Hotel Post. Ett 4-stjärnigt designhotell som huserar i det gamla anrika Posthuset. Redan utanför hotellet slås du av den pampiga huskroppens arkitektur och väl inne möts du av förstklassig design och service.

Det finns många anledningar att besöka detta hotell, inte minst restaurangerna Norda och vRÅ där stjärnkocken Marcus Samuelsson har ett finger med i spelet. Men är du särskilt sugen på att njuta en stund på spa, har du kommit helt rätt. I anslutning till hotellet hittar du Skönhetsfabriken med gym samt spa- och relaxavdelning. Här kan du njuta av ett stort utbud av spabehandlingar i en riktigt lyxig miljö!

Clarion Hotel Post

Populärt
Göteborg
8.7 Utmärkt (6539 recensioner)

Upper House

1/4

Precis intill Göteborgs paradgata Avenyn ligger 5-stjärniga Upper House, som flera gånger vunnit pris för bästa hotell. Från hotellet har du en fantastisk utsikt över staden – det huserar nämligen på 25:e våningen i det redan etablerade Gothia Towers. Här njuter du av ett exklusivt boende, gourmetmat och service i världsklass.

Det lyxiga spa:t är på hela tre våningar och beskrivs som ett möte mellan det nordiska och det orientaliska. Här finner du ett rikt utbud av spabehandlingar, flera pooler, gym och relaxavdelning. Något du inte får missa är champagnepoolen med glasat golv, som svävar utanför fasaden, så att du kan uppleva känslan av att ha hela staden under dina fötter.

Upper House

Populärt
Göteborg
9.6 Utmärkt (2073 recensioner)

Sankt Jörgen Park Resort

1/4

Inte långt ifrån Göteborgs centrum ligger 4-stjärniga designhotellet Sankt Jörgen Park Resort. Här råder en internationell atmosfär och som gäst får du fri tillgång till spa- och sportavdelningen. Är du en inbiten golfare finns även en 18-hålsbana att tillgå med rabatt på green feen.

Sankt Jörgen Park Spa är utarbetat efter den Ayurvediska läran om välbefinnande. Spa:t har flera vattenkällor, pooler och bastur med varierande temperaturzoner och hälsomineraler. Det finns även en källare helt klädd i marmor som är tillägnad tvagning, samt Eldrummet som är tillägnat vila. Du kan välja bland de fyra sparitualerna Energy, Purify, Relax samt Årets gästspelare som uppdateras varje år.

Sankt Jörgen Park Resort

Populärt
Göteborg
9.0 Utmärkt (1541 recensioner)

Arken Hotel & Art Garden Spa

1/4

Bara 15 minuter utanför Göteborgs centrum ligger Arken Hotel & Art Garden Spa. Här bjuds du in till en välkomnande och lugn miljö nära havet. Hotellet har en tydlig konstprägel som löper som en röd tråd genom hotellet. Och i Galleri Arken bjuds det på utställningar av både etablerade och nya konstnärer.

I spa:t njuter du av varma källor, vattenmassage, bastubad och flera rogivande oaser. Inspirationen hämtas från Ayurvedisk lära samt naturen, årstiderna och de fem elementen Trä, Eld, Jord, Metall och Vatten. Och du, missa inte den trevliga restaurangen där ledorden är kvalitet, färska råvaror, närproducerat och klimatsmart.

Arken Hotel & Art Garden Spa

Göteborg
8.2 Väldigt bra (1267 recensioner)

First Hotel G

1/4

Söker du efter ett riktigt centralt hotell är First Hotel G, beläget ovanpå Göteborgs Centralstation, ett svårslaget alternativ. Hotellet är ett av stadens största och bjuder på modern design och gratis frukost samt WiFi. Som gäst har du dessutom fri tillgång till det välutrustade gymmet samt relaxavdelningen med spännande utsikt över tågspåren på Centralstationen.

I Alovea Day Spa erbjuds en rad spabehandlingar så som aroma massage, ekologisk ansiktsbehandling och body scrub. Lyxa till det lite extra genom att boka deras champagneprovning. Denna startar med ett glas mousserande i relaxavdelningen, följt av 1 tim spakur och till sist champagneprovning i Cristal Bar, med vägledning genom Champagnes grunder.

First Hotel G

Populärt
Göteborg
8.6 Utmärkt (3198 recensioner)

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

1/4

Har du inget emot att röra dig en knapp timme utanför Göteborg, så är Varbergs Stadshotell & Asia Spa i Varberg väl värt ett besök! För mitt i Varbergs idylliska stadskärna har man lyckats fånga det bästa från Asien och kombinerat det med en fantastisk utsikt över havet.

Vid ankomst får du en yukata, en japansk badrock och badtofflor, som du har på dig på spa:t. Sedan kan du njuta av japanska källor, kurbad och sköna behandlingar i rogivande miljö. Här finns också en hel avdelning tillägnad såväl meditation som ljus- och mörkerterapi. Den asiatiska touchen är genomgående i såväl hotellet, spa:t och den japanska restaurangen NAMI.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Populärt
Varberg
8.8 Utmärkt (2070 recensioner)

Varbergs Kusthotell

1/4

Vackert beläget alldeles intill strandkanten i Varberg, ligger Varbergs Kusthotell som stoltserar med Sveriges enda Thalassospa. Förutom förstklassig service och varmt bemötande är omgivningarna smått magiska. Här kan du promenera längs kustremsan in till Varbergs stadskärna.

I spa:t finner du en havsvattenpool med en temperatur på 32 grader, varm- och kallvattenpool, champagnepool, flera bastur, kallbadhus och en hel spaträdgård med hängmattor och soldäck. Du erbjuds också en rad olika kurer med t.ex. tång, spirulina, olja eller örter. Missa inte heller deras trevliga bistro där en klassisk Toast Skagen gör sig extra bra med något gott i glaset!

Varbergs Kusthotell

Populärt
Varberg
9.0 Utmärkt (2057 recensioner)