USA

New York: 5 av stans läckraste gayvänliga hotell

Vem är ny på scenen för gayvänliga hotell i New York? Nej, vi pratar inte hotell som som nyligen kommit ut ur garderoben.

Utan hotell i New York som är stolta över sina individuella uttryck och som står redo att välkomna gäster av alla olika övertygelser.

Även om det finns hotell som föredrar att identifiera sig själva som gay (med The Out NYC fast planterade på den lokala gaydaren) är verkligheten med HBTQ-gästfrihet i New York idag vänlig. Kommer du till stan med din bättre hälft? Vill hitta det bästa hotellet för NYC Pride med dina vänner? Eller bara unna dig en ljuvlig drömvistelse?

Det här är de hotellvistelser du letat efter på andra sidan regnbågen…

The Renwick

1/4

I en vacker tegelbyggnad från 1928 ligger modernt utformade The Renwick, känt för att hedra fastighetens koppling till tidigare gäster som John Steinbeck och F. Scott Fitzgerald. Bland annat har flera av hotellets sviter designats och uppkallats efter konstnärliga och literära storheter.

De bekväma och luftiga rummen i loftstil har utsmyckats med eleganta detaljer och nutida konstverk. Det finns även tillgänglighetsanpassade rum med extra gott om plats. Och du, missa inte att beställa in en Green Eggs & Porchetta till brunch på Bedford & Co. Ackompanjeras gärna av en Mimosa.

The Renwick

Populärt
New York
8.5 Utmärkt (3019 recensioner)

Hotel Indigo Lower East Side New York

1/4

Hotel Indigo är ett unikt boutiquehotell med en uttalad tro på jämlikhet och individualitet. Och nog har de lyckats med att stå ut från mängden. När du kliver in i lobbyn på 14:e våningen välkomnas du av en stor väggmålning av graffitilegendaren Lee Quiñones. Åk en våning upp och du hittar takterrassen med pool, bar och en fantastisk utsikt.

De ljusa rummen har en något stram och elegant stil, med fönster från golv till tak så att du kan njuta av utsikten även från rummet. Och självklart har man inte glömt badrummen, dessa går i spa-stil med snygga detaljer och lyxiga produkter från kvalitetsmärket Aveda.

Hotel Indigo Lower East Side New York

Populärt
New York
9.5 Utmärkt (1086 recensioner)

Arlo SoHo

1/4

Arlo kommer du snabbt att känna dig hemma för här välkomnas du precis som du är. Detta väldesignade hotell passar den urbane utforskaren som gärna vill uppleva stans alla sidor, men ha en inspirerande och avkopplande plats att komma tillbaka till.

I de mindre men otroligt välgenomtänkta rummen, kombineras flexibla och moderna möbler med smarta förvaringslösningar och en lekfull touch. Vissa rum har till och med sin egen terrass. Oavsett vad det är du söker, kommer Arlo säkerligen att ha en lösning för dig.

Arlo SoHo

Populärt
New York
8.6 Utmärkt (4165 recensioner)

Kimpton Hotel Eventi

1/4

Förvänta dig spatiösa ytor med elegant touch på Kimpton Eventi. Här bor du i nyrenoverade rum med luxuösa detaljer som duschar i marmor och fönster från golv till tak med utsikt över Manhattan.

En vintimme på kvällen, gratis cykeluthyrning och lån av tekniska accesoarer är bara några av de sätt som hotellet rullar ut välkomstmattan för dig som gäst. Samtidigt har hotellet tre restauranger (The Vine, L’Amico och Lupulo) som lockar både gäster och hungriga New Yorkers att komma in.

Kimpton Hotel Eventi, an IHG Hotel

Populärt
New York
9.0 Utmärkt (2441 recensioner)

The Roxy Hotel

1/4

The Roxy händer det minst sagt en hel del. Här kan du enkelt tillbringa en kväll på The Django (en underjordisk jazzklubb), se en film på The Roxy Cinema eller ta en god drink på Pauls Cocktailbar. Allt inom samma hotell!

Väl tillbaka på ditt retroinspirerade rum kan du njuta av din välfyllda Smeg-minibar, de härliga badrumsprodukterna och den sköna kvalitetssängen. Vi slår vad om att du kommer vilja checka in här, men kommer troligen inte lägga våra pengar på att en utcheckning sker i tid…

Roxy Hotel New York

Populärt
New York
9.0 Utmärkt (2125 recensioner)