Frankrike

De bästa lägenheterna i Paris för en oförglömlig semester. Oh là là!

Kalla den vad du vill: Ljusets stad, Kärlekens stad eller Modets huvudstad.

Ingen kan förneka att Paris är en destination som väcker känslor. Det är ett resmål med något för alla, och som är så vackert att det är omöjligt att inte känna sig lyckligt lottad här. Om du dessutom väljer någon av de här lägenheterna får du tillgång till alla bekvämligheter du behöver för en ljuvlig vistelse i Paris. À tout à l’heure!

Om du letar lägenhet i Paris är Citadines Paris Montmartre ett utmärkt val

1/2

Är du ute efter att koppla av och vill vistas i en alternativ miljö? Då är Citadines Montmartre Paris lägenheter de bästa i Paris. De ligger i stadens mest bohemiska och avslappnade område, som inte bara bjuder på intressanta kaféer och barer, men även basilikan Sacré-Cœur och det berömda Moulin Rouge.

Välj mellan enrumslägenhet med eller utan balkong, eller en tvårumslägenhet med plats för upp till fyra personer. Glöm inte att ta några bilder av den fantastiska utsikten från terrassen, så att alla får veta hur du har det i Kärlekens stad.

Citadines Montmartre Paris

Paris
8.1 Väldigt bra (3605 recensioner)

Förtjusande Mithouard

1/2

För den som vill ha en typisk Parisvistelse är det svårt att hitta ett bättre alternativ än Mithouards lägenheter. Det här eleganta boendet ligger i sjunde arrondissementet, inte långt ifrån Eiffeltornet, Hôtel des Invalides och Napoleons kvarlevor.

Det behagliga parkettgolvet, balkongen med sina stora fönster med utsikt mot kyrkan Saint-François-Xavier och den typiska arkitekturen kommer bidra till en trivsam vistelse. Här finns dessutom gott om leksaker för barnen att roa sig med.

Mithouard

Paris
6.9(24 recensioner)

Om du är intresserad av formgivning får du inte missa Hôtel De Ville Studio

1/2

Bra pris och utmärkt läge är en träffsäker beskrivning av det här lägenhetshotellet. Om du lyckas hitta ett boende i en 1600-talsbyggnad i Marais i centrala Paris, på promenadavstånd från Notre-Dame och Centre Pompidou kan du känna dig nöjd. Är det dessutom till ett överkomligt pris har du minst sagt ordnat det bra för dig.

Bra pris och utmärkt läge är en träffsäker beskrivning av det här lägenhetshotellet. Om du lyckas hitta ett boende i en 1600-talsbyggnad i Marais i centrala Paris, på promenadavstånd från Notre-Dame och Centre Pompidou kan du känna dig nöjd. Är det dessutom till ett överkomligt pris har du minst sagt ordnat det bra för dig.

Hôtel De Ville Studio

Paris

Bekväma och förtjusande Short Stay Apartment Museum View

1/2

Den här tvårumslägenheten med utsikt mot Frankrikes enastående naturhistoriska riksmuseum och dess botaniska trädgårdar har modern och mysig inredning och är ett utmärkt val när du besöker Ljusets stad.

Detta vackra boende ligger i Quartier Latin, som är känt för sin bohemiska stämning, sina små, typiska Paris-kaféer, sina antikvariat och sitt sprudlande nattliv. Härifrån kan du dessutom ta en härlig promenad längs floden Seine till Notre-Dame.

Short Stay Apartment Museum View

Paris
7.6 Bra (9 recensioner)

Le Marais – De Ville Apartments, en hyllning till elegansen

1/2

Om du är intresserad av muséer och samtida konst är det här en av de bästa lägenheterna för dig i Paris. Centre Pompidou ligger bara 300 meter från lägenheten, och du är även på högst 20 minuters promenadavstånd från Picassomuséet, Musée de la Chasse et de la Nature, Musée Cognacq-Jay, Musée en Herbe och Louvren.

Lägenheterna har allt du behöver för en bekväm vistelse, med välutrustat kök, vacker matplats, Wi-Fi och plattskärms-TV. Om det skulle behövas har du även tillgång till städtjänst, strykning och parkering.

Apartment WS Hotel de Ville - Le Marais

Paris
6.1(56 recensioner)

Citadines Les Halles Paris utstrålar stil i varenda vrå

1/2

Det finns tusentals anledningar till att besöka den franska huvudstaden: muséerna, modet, den exceptionella stämningen, Eiffeltornet, maten, Disneyland och mycket mer. En tumregel är dock att när du väl gör det, gör det med stil! De här lägenheterna mitt i Paris är tveklöst en fröjd för ögat.

Formgivningen och den goda smaken är avgörande i Citadines Les Halles Paris inredning, utan att funktionaliteten och bekvämligheten påverkas. Förutom alla tjänster och bekvämligheter i själva lägenheten finns även gym, 24-timmars reception och barnpassning. Allt du behöver för en perfekt vistelse i Paris.

Citadines Les Halles Paris

Paris
8.4 Väldigt bra (6618 recensioner)

Ska du ut och shoppa? Då är Centre Vendôme 1 din lägenhet

1/2

Paris är bland mycket annat modets huvudstad. Om du är ute efter shopping i de mest exklusiva butikerna och galleriorna är det här den ideala lägenheten för dig: Galeries Lafayette Haussmann och Printemps ligger bara ett stenkast bort.

I lägenheten finns bekvämligheter av högsta kvalitet för att göra din vistelse så behaglig som möjligt. Här finns ett fullt utrustat kök, vardagsrum, matplats, sovrum med ortopediska madrasser och avgiftsfritt Wi-Fi. Dessutom är husdjur mer än välkomna.

Hotel de Vendôme

Populärt
Paris
8.5 Utmärkt (70 recensioner)