Danmark

De bästa designhotellen i Köpenhamn

Livet är för kort för tråkiga hotellrum utan personlighet!

Därför har vi letat fram de bästa designhotellen i Köpenhamn, som alla har en egen stil och riktigt spännande interiör. För är det en sak danskarna verkligen kan, så är det design!

Hotellen är perfekta både till den längre semesterresan såväl som weekendresan. Passa även på och upplev Köpenhamns spännande designutställningar och butiker medan du är i stan!

Besök Visit Copenhagens hemsida för mer inspiration till din resa.

Hotel SP34

1/3

SP34 är ett av Köpenhamns senaste och trendigaste designhotell. Beläget i det vackra gamla latinkvarteret har hotellet nära till restauranger, vintagebutiker och gröna områden. Samtidigt är det bara 100 meter från Rådhusplatsen och Strøget – i hjärtat av Köpenhamn.

För SP34 är det viktigt att deres gäster känner sig som hemma. Därför erbjuder de både en mysig och ekologisk frukostbuffet och Wine Hour mellan 17.00 och 18.00, där du kan slappna av med ett glas vin eller två.

Hotellets interiör är genomtänkt med öppna ytor och rustika detaljer i trä och betong, något som som gör hotellet till en annorlunda och intressant upplevelse.

Hotel SP34 by Brochner Hotels

Populärt
Köpenhamn
8.5 Utmärkt (2191 recensioner)

Skt. Petri

1/3

Vill du bo med utsikt mot Rundetårn? Skt. Petri är ett av Köpenhamns mest kända designhotell. Alla de 268 hotellrummen är elegant inredda i grå-vita toner med inslag av färgklickar, samt specialdesignade stolar från prisbelönta designfirman GUBI.

Hotellets cocktailbar Bar Rouge, skänker en intim och avslappnad loungestämning och hotellets nyöppnade bageri och ölbar BRØL, serverar ett brett utbud av öl från lokala mikrobryggerier, samt ekologiskt bröd och pizza.

Dessutom har Skt. Petri löpande utställningar med lokala konstnärer, så här har du möjlighet att upptäcka nya Köpenhamns-talanger.

Hotel Skt Petri

Populärt
Köpenhamn
8.9 Utmärkt (2591 recensioner)

Radisson Blu Royal Hotel

1/3

Radisson Blu är ett stiligt, arkitektoniskt hotell med en reflekterande fasad i rena linjer. Hotellet designades på 50-talet av Arne Jakobsen, som också designat klassikerna Svanen och Ägget, speciellt till hotellets interiör.

Något helt enastående med det här hotellet är att du kan gå på upptäcksfärd i Radisson Blu’s egna utställning i hotellrum 606, Arne Jakobsen Sviten. Här finner man dekor och möbler från den världsberömda danska designern och arkitekten.

Med bara några få minuters gångavstånd till Tivoli och Köpenhamns centralstation har Radisson Blu Royal Hotel ett svårslaget läge.

Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

Populärt
Köpenhamn
9.1 Utmärkt (2366 recensioner)

AC Bella Sky Copenhagen

1/3

Bella Sky är ett av Skandinaviens största hotell med 23 våningar och över 800 läckra hotellrum. Hotellet kombinerer klassisk, skandinavisk design med en modern och nästintill futuristisk stil. Samtliga rum har designmöbler och golv-till-tak-fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

I hotellets Balcony Restaurant kan du njuta av mat från det internationella köket i ljus nordisk interiör. Och förutom hotellets restauranger och barer, erbjuder Bella Sky även gym och spa med bastu.

Bella Sky ligger dessutom precis vid Fields, skandinaviens största shoppingcenter.

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

Köpenhamn
8.3 Väldigt bra (7764 recensioner)

Stay Copenhagen

1/3

På Islands Brygge hittar du Stay Copenhagen som bjuder på en annorlunda och luxuös hotellupplevelse. Hotellet består av 172 lägenheter i minimalistisk design och enkla svart-vita toner, fullt utrustade med kök, vardagsrum och badrum.

Alla lägenheter har designats av HAY och du kan välja mellan 9 olika lägenhetstyper. Med en lounge, ekologisk supermarket, gourmetbageri och tre restauranger har Stay Copenhagen allt som du behöver för en komplett och luxuös vistelse i Köpenhamn.

Utöver detta har hotellets takterrass en imponerande utsikt över Islands Brygge och Amager Fælleds gröna områden.

STAY Copenhagen

Köpenhamn
8.4 Väldigt bra (654 recensioner)

CPH Living

1/3

Varför inte bo på ett flytande designhotell? CPH Living är en hotellbåt som ligger i centrum av Köpenhamn. Hotellbåten har inretts i en elegant, minimalistisk stil med en kombination av danska designklassiker och specialbyggda möbler.

Alla rum vätter ut mot Köpenhamns centrum och har panoramautsikt över vattnet samt originalkonst på väggarna. På hotellets stora soldäck kan du slappna av och njuta av stadens finaste utsikt från en av hotellets liggstolar.

CPH Living är det perfekta hotellet för en avslappnad och annorlunda storstadssemester. Och med bara 12 minuter till den närmaste Metro-stationen kan du lätt ta dig runt till Köpenhamns utställningar och butiker.

Hotel CPH Living

Populärt
Köpenhamn
8.8 Utmärkt (1620 recensioner)