Europa

5 riktigt bra budgethotell i Amsterdam

Har ni alltid snackat om den där resan till Amsterdam, men aldrig riktigt lyckats organisera den?

Det finns alltid ett problem: Amsterdam är en dyr stad, och ni vill så klart ha ett billigt, men ändå mysigt och rent hotell med bra läge. Lösningen? Vi har satt ihop en lista med fem prisvärda hotell som dessutom antingen ligger mitt i centrum eller är väldigt lätta att ta sig till.

5. The Student Hotel Amsterdam City

1/2

Detta studentboende är ett designhotell in i minsta vrå: från gymmet och lobbyn till loungen och cocktailbaren. Vill ni lyxa till det kan ni boka den imponerande lägenheten för sex personer där man kan spela PS4 på 75-tumsteven och öva upp sina poledancemoves. (Ja, det finns faktiskt en stång i rummet!)

The Social Hub Amsterdam City

Populärt
Amsterdam
9.0 Utmärkt (2087 recensioner)

4. Hotel Not Hotel

1/2

Upplev en oförglömlig semester på ett hotell som precis som namnet säger inte alls är ett hotell, och där alla rum är olika. Ni kan bo i en spårvagn, bakom en lönndörr i en bokhylla eller i en spansk villa. Unik upplevelse garanteras.

Hotel Not Hotel Amsterdam

Amsterdam
8.2 Väldigt bra (1538 recensioner)

3. Hotel V Frederiksplein

1/2

Om ni vill bo på ett riktigt autentiskt hipsterhotell har du ett fint alternativ här. Detta alternativa boende är perfekt för gruppbilder, och den öppna spisen och musiken i de allmänna utrymmena är både trendig och avslappnad.

Hotel V frederiksplein

Amsterdam
8.2 Väldigt bra (2442 recensioner)

2. CityHub

1/2

CityHub är ett av de modernaste och mest högteknologiska hotell som någonsin byggts. På CityHub har de tänkt på allt. Hotellets finesser inkluderar privata sovkapslar med plats för en stor dubbelsäng, ett armband med vilket man både kan låsa upp dörren och beställa öl, en app med vilken man väljer färg på rummets väggar och får tillgång till stadsguiden samt en gratis bärbar wi-fi-router. Japanska kapselhotell är ingenting i jämförelse.

Cityhub Amsterdam

Amsterdam
9.2 Utmärkt (732 recensioner)

1. Citiez Hotel

Varför inte tillbringa en natt bland butikerna? Det här hotellet ligger i det sprillans nya shoppingcentret Westmarket, som är känt för sina mångkulturella restauranger. Vare sig du är sugen på asiatisk, turkisk eller afghansk mat finns det precis här. Visst blir man hungrig bara av tanken? Som hörs på namnet är Citiez ett hotell som passar storstadsmänniskor.

Citiez Amsterdam

Populärt
Amsterdam
8.6 Utmärkt (2048 recensioner)