Europa

Bo på ett ljuvligt Bed & Breakfast i Amsterdam

Tycker du inte att husen utmed kanalen i Amsterdam ser ut som små dockhus på långt håll?

De flesta av dessa hus på tre eller fyra våningar, som ser så smala och hoptryckta ut, skyddas av speciella lagar för att de inte ska kunna ändras. Amsterdam är därför något av en uppvisning i hur man kan bevara sin stadsbild, eftersom husen har motstått förändring genom alla dessa år. Om du bor på ett bed & breakfast i Amsterdam kan du lätt lära känna lokalinvånarna och upptäcka hur de lever sina liv.

Tulip of Amsterdam

1/2

Tulip of Amsterdam är ett kanalhus från 1600-talet som gjorts om till ett bed & breakfast. Det byggdes under en tid i Nederländernas historia som brukar kallas för ”tulpanmanin”. Allt från inredningen till frukostbuffén har en anknytning till Nederländerna.

Varför välja Tulip of Amsterdam?

Nieuwmarkt, som är ett av de mest genuina torgen och utgör stadens handelscentrum, ligger ett stenkast bort från hotellet. Nu för tiden ligger även Amsterdams Chinatown vid torget. Området, som vimlar av fantastiska restauranger, är perfekt om du vill smaka på mat från världens alla hörn.

Tulip of Amsterdam

Populärt
Amsterdam
9.6 Utmärkt (139 recensioner)

Herengracht 21

1/2

Detta boutique-B&B ligger i hörnet av Brouwersgracht och Herengracht, endast fem minuter från centralstationen, Amsterdam Centraal. Färskt bröd, nypressad apelsinjuice och dagstidningar med de senaste nyheterna väntar dig varje morgon i hotellets matsal, som har bevarats i samma skick sedan 1600-talet.

Varför välja Herengracht 21?

Detta hotell erbjuder en fantastisk aktivitet för sina gäster. Följ med på en exklusiv kanaltur i en av hotellets båtar som är från 1922. Denna romantiska tur är perfekt för par som vill hitta på något kul.

Herengracht B&nB

Amsterdam
8.7 Utmärkt (7 recensioner)

BB by Servio

1/2

Nypressad apelsinjuice, hemgjord sylt med lågt sockerinnehåll, ekologisk müsli, skinka, äggröra och färska bakelser hittar du i kylen på rummet varje dag, så att du kan äta frukost när det passar dig. BB by Servio använder också hypoallergena sängkläder.

Varför välja BB by Servio?

Vandrarhemmet ligger nära Albert Cuyp-marknaden som är en av de längsta marknadsgatorna i hela Europa, vilket är perfekt för matentusiaster och storshoppare. Här kan du få din dagliga dos av Stroopwafel och ost!

BB by Servio

Amsterdam
9.1 Utmärkt (16 recensioner)

Hotel Prinsenhof

1/2

Som namnet antyder, ligger detta boende med nio rum i närheten av Prinsengracht, en kanal i södra delen av staden. Området som hotellet ligger i är väldigt livligt. Börja dagen med en kopp kaffe eller te och fortsätt sedan med en frukost i Amsterdamstil. Frukosten brukar innehålla bröd eller bakelser, jordnötssmör och ost.

Varför välja Hotel Prinsenhof?

Utrectstraat, som myllrar av affärer, butiker, restauranger och barer, ligger på gångavstånd från hotellet.

Hotel Prinsenhof Amsterdam

Amsterdam
8.3 Väldigt bra (47 recensioner)

Bed & Breakfast 1680

1/2

Om du vill bo på detta bed & breakfast i 1600-talsstil, som har utsikt över kanalen och ett fantastiskt läge, rekommenderar vi starkt att du bokar i förväg – det finns nämligen bara två rum! Efter att du landat och tagit dig till boendet kan du vila på kingsize-sängen en stund, eller bara lämna bagaget på rummet och ta dig an gatorna i närheten.

Varför välja Bed & Breakfast 1680?

Red Light District, en av Amsterdams ”osynliga” platser, ligger knappt en minut från boendet.

Bed & Breakfast 1680

Amsterdam
8.3 Väldigt bra (19 recensioner)

B&nB Herengracht

1/2

B&nB Herengracht ligger på den historiska gatan Raadhuisstraat och tar emot gäster i en renoverad byggnad från 1500-talet. I motsats till de flesta andra B&B erbjuder det här boendet inte frukost. Du får alltså ett rum men frukost ingår inte, vilket kan vara värt att lägga på minnet.

Varför välja B&nB Herengracht?

Om du gillar att tillbringa din tid på kaféer och vill upptäcka något unikt, bör du ta dig till Bagels & Beans och prova någon av deras läckra bagels. Det ligger bara två minuter från boendet. Glöm inte att beställa en “koffie verkeerd” vilket betyder ‘felaktig kaffe’ på holländska och är en kaffe med mjölk i.

Herengracht B&nB

Amsterdam
8.7 Utmärkt (7 recensioner)

Vad tycker du om bed & breakfast-alternativen i Amsterdam? Berätta gärna!